Tisztító arckezelések

A szépség alapja a tiszta bőr. Sokakat megrémiszt az, hogy a hagyományos tisztító kezelések után piros bőrrel lépnek ki az ajtón és napokig kell várniuk bőrük regenerálódásra. Nálam ez nem így működik.

Tisztító arckezelő csomag   

A klasszikus arctisztító kezelés újragondolt változata, amelynél fő célkitűzés a tiszta bőr, de a rettegett piros foltok nélkül. Ennek titka a tisztítás utáni nyugtató hatóanyagok professzionális kozmetikai gépekkel való bevitele és a bőr felső hámjának regenerálása.

Kezelés menete:

Letisztítás, enzimpeeling, masszázs (igény szerint kihagyható), gőzölés, manuális tisztítás, fertőtlenítés, hatóanyagbevitel iontoforézissel, kaolinos gyógyiszapmaszk, zárókrém.

Harmatfriss bőr arckezelő csomag                                              

Teljes mértékben elektrokozmetikai koncepciójú kezelés, melynek során elhagyjuk a hagyományos manuális tisztítást, helyette a gépek és hatóanyagok hatásmechanizmusaira fektetjük a hangsúlyt. A fiatalok imádják, mert nincs fájdalom és piros bőr, arckezelés után akár egyből találkozhatnak a barátaikkal, anélkül, hogy azok rákérdeznének: “kozmetikusnál voltál?” Ráadásul 40 perc alatt kész is vagyunk.

Kezelés menete:

Letisztítás, enzimpeeling, Hydroabrázió I, tisztító hatóanyag bevitele Iontoforézissel, kaolinos gyógyiszapmaszk, zárókrém.