Orvoskozmetikai megújító kezelések

Orvos kozmetikai arcfiatalítás

Dermaroller                                                                           

A dermaroller egy kis görgős eszköz, amelynek felületén vékony, 0,2mm  átmérőjű orvosi acél vagy titán mikrotűk találhatóak. Ezt a rollert görgetjük a kezelés során a bőrön meghatározott irányokban. Ahogy ezek az apró kis tűk végigsiklanak a bőrön, szabad szemel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezek a kis sérülések indítják be a szervezet kollagénindukcióját, mely a bőr belülről irányított megfiatalítását idézi elő. A gépi eszközökkel történő hatóanyagbevitel pedig kívülről segíti a bőr megfiatalodását. A kezelés után egyéni érzékenységtől függően bőrpír tapasztalható, mely általánosságban másnapra jelentősen csökken illetve teljesen elmúlik. Némely esetben enyhe, púderes hámlás is előfordulhat.

A kezelés már az első alkalommal is látható javulást eredményez, jelentős hatást azonban kúraszerű ismétlésével érhetjük el.

Mezopen (tűs mezoterápia)                                                                                          

Az egyik leginnovatívabb eszköz jelenleg a bőrfiatalítás területén. A dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata szakértelem birtokában egyszerű és biztonságos. A 12/24/36/42 tűvel ellátott kezelőfej a bőrfelszínen (nem bőrbe hatolva!) merőleges irányban apró tűszúrásokat ejt, beindítva a szervezet természetes kollagéntermelődését, növelve ezáltal a rejuvenációs kezelés eredményességét. A hatást orvosi, analitikus tisztaságú hatóanyagok bőrbe juttatásával fokozzuk, melyek a tűk által okozott mikrosérüléseken keresztül közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. További orvosi, analitikus tisztaságú hatóanyagokat juttatunk be tűnélküli mezoterápiával, szigorúan betartva az orvos- kozmetikai protokoll higiéniai feltételeit. A kezelést speciális nyugtató pakolással zárjuk, és magas fényvédelemmel ellátott krémmel engedjük útjára a vendéget.

A kezelés már első alkalommal látványos hatást eredményez, igazi siker érdekében azonban megismétlése 2 hetente ajánlott.