Arcfiatalítás

Arcfiatalítás

Tűnélküli mezoterápiás csomag                                         

A tűnélküli mezoterápia képes a sejtmembránok megnyitása által a hatóanyagokat olyan mélységbe bejuttatni, melyre sem az Ultrahang, sem az Iontoforézis nem képes. Ez által olyan rejuvenációt érhetünk el, amely valóban látványos, és a bőr alatti rétegekben fejti  ki hatását. Minden 35+os Hölgynek és Úrnak ajánlom, akinek nem mindegy mit mutat az a bizonyos  tükör.

(Letisztítás, enzim peeling, Hydroabrázió, anti-ageing koktél (orvosi tisztaságú ampullákból) bevitele tűnélküli mezoterápiával, krémpakolás, záró krém)

Tűnélküli mezoterápiás csomag Extra                           

A fenti tűnélküli mezoterápiás kezelést fokozhatjuk további hatóanyag bevitellel Iontoforézis vagy UH segítségével, illetve hideg-meleg arcvasalóval.

Tűnélküli mezoterápiás arcfiatalító csomag VIP            

Mikrodermabráziós bőrcsiszolással kombinálva a kezelés még hatásosabb és eredményesebb. Mikrodermabrázióval lecsiszoljuk a bőr elhalt hámrétegének szarulemezeit, miáltal beindul a bőr önmegújító reakciója, megnő az abszorpciós képessége, eltűnnek az apró hegek, és halványulnak a ráncok. Az ezt követő tűnélküli mezoterápiával történő orvosi tisztaságú hatóanyagok bejuttatása rendkívüli rejuvenációs hatást idéz elő.

(Letisztítás, zsírtalanítás, mikrodermabráziós bőrcsiszolás,  tonizálás, anti-ageing koktél (orvosi tisztaságú ampullákból) bevitele tűnélküli mezoterápiával, krémpakolás vagy  alginátos gumimaszk, záró krém)