Hámlasztások

Kémiai hámlasztás Lavigor  és Mesosystem orvos kozmetikai savakkal        

Lavigor 35%-os glikolsavas hámlasztás

Kiváló megoldás a ráncos, öregedő, esetleg dehidratált és pigmentfoltos bőrre. A glikolsav hatásmechanizmusának köszönhetően leoldja a bőrfelszínre tapadt elhalt szarulemezkéket, amelyek megakadályozzák a bőr természetes légzését és hatóanyag felvételét. A hámlasztás következtében bőrünk megújul, simává, ragyogóvá, élettel telivé válik, pórusaink kisebbek lesznek. Az utána következő hatóanyag bevitelnek köszönhetően pedig éveket fiatalodik.

A Lavigor 35%-os glikolsavas hámlasztás bőrmegújító és restrukturáló hatása már az első kezelés után látszik, a teljes siker érdekében azonban 3 – 6 alkalmas hámlasztó kúra javasolt.

Mesosystem 15%-os szalicilsavas hámlasztás

Kiváló megoldás a zsíros, pattanásos, esetleg mély barázdákkal rendelkező, atrófiás bőrre. A szalicilsav hatásmechanizmusának köszönhetően mélyen a bőrbe hatol, és ott fejti ki tisztító és gyulladáscsökkentő funkcióját. Szárító hatása miatt aknés és zsíros bőrökre, intenzív hámlasztási mechanizmusa folytán pedig atrófiás, heges bőrökre ajánlott.

A Mesosystem 15%-os szalicilsavas hámlasztás jótékony hatása már az első kezelés után látszik, a teljes siker érdekében azonban 3 – 6 alkalmas hámlasztó kúra javasolt.

Kezelés menete: letisztítás, zsírtalanítás, savak felhelyezése, semlegesítés, bőrrestrukturálás, hatóanyagbevitel, nyugtató pakolás, 50+ fényvédő krém)