Orvoskozmetikai megújító kezelések

Savas hámlasztás

Orvos kozmetikai arcfiatalítás

           Dermaroller                                                                            10 500 Ft

             A dermaroller egy kis görgős eszköz, amelynek felületén mikro   vékony, 0,2mm           átmérőjű orvosi acél vagy titán tűk találhatóak. Ezt a rollert görgetjük          a kezelés         során a bőrön többször ismételve, meghatározott irányokban. Ahogy ezek az          apró     kis tűk behatolnak a bőrbe, szabad szemel nem látható mikrosérüléseket okoznak.        Ezek a kis sérülések indítják be a kollagénindukciót, mely a bőr belülről irányított       megfiatalítását idézi elő.  A kezelés után bőrpír tapasztalható, mely általánosságban             másnapra jelentősen csökken illetve elmúlik.

            A kezelés már az első alaklommal is látható javulást           eredményez, jelentős hatást   azonban kúraszerű ismétlésével érhetjük el.

           Mezopen                                                                                            14 500 Ft

            A leginnovatívabb eszköz jelenleg a bőrfiatalítás területén. A dermaroller tovább            fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos.             A 12 tűvel ellátott kezelőfej a bőrfelszínre merőleges irányban tűszúrásokat ejt,   növelve ezáltal a rejuvenációs kezelés eredményességét. A hatást fokozhatjuk az     orvosi tisztaságú hatóanyagok bőrbe juttatásával, melyek a tűk által okozott         mikrosérüléseken kerüsztül közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. További      orvosi tisztaságú hatóanyagot tűnélküli mezoterápiával juttathatunk be, szigorúan             betartva az orvos kozmetikai protokoll higiéniai feltételeit.