Férfi arckezelés

Playboy kezelés                                                                             8 500 Ft

Fiatal igényes férfi arckezelése, akinek fontos bőrének friss érzete és hidratáltsága. Vízporlasztású ultrahangos hidroabrázióval felfrissítem a bőrfelszínt és iontoforézis segítségével hyaluronsavat juttatok a bőrbe, majd a bőrnek megfelelő hatóanyagot viszek be ultrahanggal. A bőr frissítése és feltöltése után pakolást helyezek fel és egy kellemes, a férfi arckezelő csomag zárókrémével fejezem be a kezelést.

Manager kezelés                                                                             10 500 Ft

A férfi, aki tudja, mit akar. Hibátlan bőrt, ápoltságot, hidratáltságot. Tudja, hogy a sikert a megjelenés is befolyásolja, ezért nem bízza a véletlenre.

Vízporlasztású ultrahangos hidroabrázióval felfrissítem a bőrfelszínt, majd tűnélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagampullát juttatok be a bőr mélyebb rétegeibe. A hatóanyagbejuttatás után pakolást helyezek fel és egy kellemes, a férfi arckezelő csomag zárókrémével fejezem be a kezelést.

Ősszel és télen hidroabráció helyett mikrodermabráziós arcsiszolást alkalmazhatunk.

Manager plusz                                                                                    12 500 Ft

A manager kezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel kiegészítve.

Gentleman kezelés                                                                              14 500 Ft

A férfi, akinek az eredmény mellett fontos a kényeztetés.

Vízporlasztású ultrahangos hidroabrázióval felfrissítem a bőrfelszínt, majd tűnélküli mezoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagampullát juttatok be a bőr mélyebb rétegeibe. A manager plus kezelésen túl, a Gentleman kezelés tartalmaz egy 20 perces tengeri ásványokban gazdag krémmel való arcmasszázst, amit szintén ultrahangos hatóanyagbevitel , arcpakolás és a férfi arckezelő csomag zárókréme követ.

A kezelés egész évben végezhető.