Arcfiatalítás

Arcfiatalítás

  Tűnélküli mezoterápiás csomag                                         10 500 Ft

      A tűnélküli mezoterápia képes a sejtmembránok megnyitása által a hatóanyagokat          olyan mélységbe bejuttatni, melyre sem az Ultrahang, sem az Iontoforézis nem képes. Ez által olyan rejuvenációt érhetünk el mely látványos és a bőr alatti rétegekben fejti   ki hatását. Minden 35+os Hölgynek és Úrnak ajánlom, akinek nem mindegy mit mutat      a tükör.

            (Letisztítás, hydrodermabrázió, anti-ageing koktél (orvosi tisztaságú ampullákból)          bevitele tűnélküli mezoterápiával, krémpakolás, záró krém)

Tűnélküli mezoterápiás csomag Extra                           12 500 Ft

            + hatóanyagbevitel Iontoforézissel vagy UH-val                

Tűnélküli mezoterápiás arcfiatalító csomag VIP            13 500 Ft

            Mikrodermabráziós bőrcsiszolással kombinálva a kezelés még hatásosabb és       eredményesebb. A mikrodermabrázióval lecsiszoljuk a bőr elhalt hámrétegét, miáltal             beindul a bőr önmegújító reakciója, megnő az abszorpciós képessége, eltűnnek az apró hegek, halványulnak a ráncok. Az ezt követő tűnélküli mezoterápiával történő orvosi           hatóanyagbejuttatás rendkívüli rejuvenációs hatást idéz elő.

            (Letisztítás, zsírtalanítás, mikrodermabráziós csiszolás,  anti-ageing koktél orvosi           tisztaságú ampullákból bevitele tűnélküli mezoterápiával, krémpakolás, záró krém)